Лудогорец приема лидера Фенербахче в мач от груповата фаза на Лига

...
Лудогорец приема лидера Фенербахче в мач от груповата фаза на Лига
Коментари Харесай

Лудогорец ще търси задължителна победа срещу Фенербахче

Лудогорец приема лидера Фенербахче в мач от груповата фаза на Лига на конференциите. Двубоят в Разград стартира в 22:00 часа, а основен арбитър на срещата ще бъде Ондржей Берка.

В първия дуел, игран в Истанбул, Фенербахче победи българския първенец с 3:1, въпреки положителната игра на " орлите ".

Турският гранд Фенербахче идва в България без двамата титулярни централни бранители от първия мач против Лудогорец, както и без някогашният футболист на Манчестър Юнайтед Фред.



Родриго Бекао, Александър Джику и Фред не пътуват с тима, защото са контузени. Старши треньорът на Фенербахче Исмаил Картал няма да може да разчита още на Джошуа Кинг, Сердар Азис и Мерт Хакан Яндаш, които също са контузени, само че и не взеха присъединяване в първия мач в Турция, където Фенербахче завоюва с 3:1.

Лудогорец се нуждае от задължителна победа, защото се намира на трето място от четири отбора в своята група и изостава с три точки от втория Нордселанд, до момента в който Фенербахче е водач с цялостен актив от точки след три изиграни мача.

В играта на Лудогорец и резултатите на отбора се вижда стабилизиране след идването на наставника Георги Дерменджиев, който размени Ивайло Петев отпред на отбора.
 Дерменджиев: Лудогорец не желае да пропусне последния си късмет
Дерменджиев: Лудогорец не желае да пропусне последния си късмет

Ето какво добави
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР